Toscakaka

 
 
Smält 100 g smör först så de svalnar
 
Vispa 2 ägg med 1 ½ halv dl socker
 
 
 
 
När de är vitt och luftigt tillsätter du 1 tsk bakpulver
 
Vispa
 
Efter bakpulver tillsätter du smöret  2 dl mjöl  ½ dl mjölk..vispa
 
Töm i en smörad form och grädda i 175 grader i nedre delen i 25 min...gör toscan medans
 
 
 
Blanda ihop 100 g mandelspån 100 smör  1 dl socker  2 msk mjöl  2 msk mjölk..puttra ihop i ca 20 min..passa så de inte bränns!! Rör hela tiden och inte på för hög värme
 
 
 
Efter 25 min är kakan klar för att fyllas på med toscasmeten,ställ den sen tillbaka in i ugnen fast på en högre fals i ytterligare i 20 min..
 
 
 
 
Jag kan säga att lördagskvällen blev lyckad! ;)
 
 
 

Kommentera här: